Какво е включено в CMS динамичен сайт

1. Мениджър за управление на потребителите

Сайта е със система за регистрация, в която може да добавяте, премахвате и одобрвате потребители, както и да променяте тяхното ниво на достъп. Потребители също могат сами да се регистрират, като има няколко варианта за активирането на профилите им. Потребителите могат да изберат лични настройки в профила си. Има девет потребителски групи с различни видове разрешения за това, което потребителите могат да имат достъп, редактиране , публикува и администриране.

2. Медия мениджър

Медия медиджърът е инструмент за лесно управление на мултимедийни файлове или папки. През него можете да качвате в сайта PDF файлове, изображения, Word, Exel файлове и архиви. Медия мениджъра е интегриран в инструментите на страницата за редакция на текстове, за това можете да импортвате снимки и да прикачате други файлове в съдържанието по всяко време.

3. Мениджър на банери

В сайта може лесно да се създават банери чрез мениджъра за банери. Можете да създавате кампании, като за всеки банер може да се настроят брой импресии и url адрес, на който да води банера.

4. Мениджър на контакти

Мениджъра на контактите позволява по всяко време да редактирате контактната информация, както и да сменяте имейл адреса на който да се получават запитванията т контактната форма. Той също така поддържа въвеждането на повече от един контакт, като клиента може да избере и да има директен контакт със определен служител.

5. Тъсене

В сайта има система за търсене позволяваща на потребителите да навигират най-популярните продукти и услуги като системата ви предоставя статистика за търсенията.

6. Мениджър на съдържанието

Мениджъра за управление на съдържанието в сайта е опростен и чрез нея можете да организирате съдържанието си както желаете. Системата предоставя пълен контрол над съдържанието и начина по който да бъде изведено. Въвеждането на съдържанието става чрез удобен редактор (палитра с инструменти) с много функции и юзър френдли външен вид, чрез който дори начинаещите потребители могат да работят.

7. Масов имейл

Имате възможност лесно да изпращате масов имейл на всички регистрирани в сайта потребители.

8. RSS канали

В системата има автоматични RSS канали, които позволяват на потребителите да се абонират за ново съдържание. Има възможнст да се интегрират RSS емисии от други източници и да се обединят във вашия сайт. Системата за RSS позволява сайта да кореспондира със приложения за мобилни устройства.

9. Мениджър на менюта

Меню мениджъра ви позволява да създадете неограничен брой менюта и под менюта. В създаването на менютата можете да избирате какъв тип да е съдържанието към което ще води менюто – единична страница, страница към RSS канал, страница към категория със страници и др. Всяко меню може да има url адрес по ваше желание, както и да бъде с въведени от вас мета ключови думи и описание. Менютата могат да бъдат хоризонтални, вертикални и падащи. Както и да бъдат разположени на различни позиции в сайта.

10. Кеширане

В сайта има два вида кеширане на съдържанието чрез които може да се увеличи скоростта на зареждане на страниците.

 

Статичен уебсайтсайт

 • Избор от каталог с над 540 качествени готови дизайна на уебсайтове
 • Промяна на дизайна с желаните цветовете и снимки
 • Оформяне на уебсайта с вашите текстове, оферти и контакти
Виж още

САМО ЗА

350лв.

Динамичен уебсайт

 • Дизайн на вашия уебсайт
 • Система за контрол на съдържанието
 • Оформяне на съдържанието в уебсайта
 • Обучение за работа с контролния панел
Виж още

САМО ЗА

500лв.

Онлайн магазин

 • Дизайн на онлайн магазина
 • Голям брой функции в онлайн магазина
 • Фейсбук интеграция на всеки продукт
 • Обучение за работа с контролния панел
Виж още

САМО ЗА

600лв.

 

ПОРЪЧАЙТЕ ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ И ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНО ЛОГО. ПОВЕЧЕ!

 

КОНТАКТИ

 • За поръчки и запитвания за изработка на уебсайтове или фейсбук маркетинг:
 • Телефон: 0883 465 477

  E-mail: promark.bg@gmail.com

 • Запитване

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ

 
Изработка на сайт с админ панел
Запитване за сайт
Изработка на статичен сайт за 150 лв.