Ако ви е необходима изработка на уеб сайт в град София, можете да поръчате от тук: изработка на сайт в София

Статичен уеб сайтсайт

 • Избор от каталог с над 540 качествени готови дизайна на уеб сайтове
 • Промяна на снимки по ваш избор
 • Попълване на уеб сайта с вашите текстове, оферти и контакти
Виж още

САМО ЗА

350лв.

Динамичен уеб сайт

 • Дизайн на вашия уеб сайт
 • Система за контрол на съдържанието
 • Оформяне на съдържанието в уеб сайта
 • Обучение за работа с контролния панел
Виж още

САМО ЗА

500лв.

Онлайн магазин

 • Дизайн на онлайн магазина
 • Голям брой функции в онлайн магазина
 • Фейсбук интеграция на всеки продукт
 • Обучение за работа с контролния панел
Виж още

САМО ЗА

600лв.

 

ПОРЪЧАЙТЕ ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ И ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНО ЛОГО. ПОВЕЧЕ!

 
Изработка на онлайн магазини
изработка на уеб сайт с мобилна версия

Изработка на фирмен уеб сайт

Изработка на фирмени уеб сайтове хубав дизайн и административен панел за управление. В уеб сайта могат да бъдат добавяни неограничен брой информационни страници със текст, снимки и таблици. В сайта са включени и контактна форма, слайдшоу и галерия. В уеб сайта може да има регистрация на потребители и страници видими само за регистрирани потребители.

Изработка на уеб сайт с продуктов каталог

Предлагаме изработка на сайт тип продуктов каталог със всички функции и на "Фирмен сайт" (информационни страници, контактна информация, галерия и тн.), като към него се добавя и системата за продуктов каталог с много функции. Продуктовия каталог има опция за добавяне на неограничен брой продукти, категории и подкатегории. За всеки продукт има опции за добавяне на снимки, схеми, pdf и office документи, видео, както и неограничен брой къстъм(допълнителни) полета с характеристики на продуктите в онлайн каталога, които клиента може да измисля сам. В каталога е включено добавяне на цена на продукта и бутон за запитване/поръчка по мейл за конкретния продукт.

Изработка на сайт за колективно пазаруване

Предлагаме изработка на сайт за колективно пазаруване с голям брой екстри и опции. Опция за редакция на външния вид на ваучерите, карта на всяка оферта, динамична страница с карта на България, на която са отбелязани с икони всички оферти в сайта. Контрол на офертите от търговците. Добавяне на неограничен брой категории и подкатегории. Брояч за периода на офертата и мн други.

Изработка на блог

Изработване на уеб сайт тип Блог с административен панел за управление и добър дизайн. Социална интеграция за мигновено постване на статиите в социалните мрежи. Добавяне на неограничен брой статии и страници. Добавяне на снимки, текст, линкове и др. в текстовите страници.

Изработка на онлайн магазин

Предлагаме много добра система за онлайн магазини вградена в модерен дизайн спрямо вашия вкус и желания. Системата е с включени разнообразни функции, методи на плащане и доставка

Изработване на новинарски сайт

Предлагаме и новинарски уеб сайтове с модерен дизайн, много и разнообразни позииции за рекламни банери, различни модули с новини (водещи, последни, най-разглеждани, по-категории и тн.), интеграция със социалните мрежи. В сайта има богата палитра с инструменти за оформление на съдържанието. Възможност за регистриране на потребители, система за коментари и много други опции.

 

КОНТАКТИ

 • За поръчки и запитвания за изработка на уеб сайтове или фейсбук маркетинг:
 • Телефон: 0883 465 477

  E-mail: promark.bg@gmail.com

 • Запитване

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ

 
Изработка на сайт с админ панел
Запитване за сайт
Изработка на статичен сайт за 150 лв.